Ik ben Aniek van Dijk, een enthousiaste en ervaren freelance fotografe die sinds 2020 haar eigen bedrijf Mooi-Beeld runt wat gevestigd zit in Volkel/Uden. Ik ben breed opgeleid van interieur tot portret fotografie en geniet ervan om elke opdracht als een nieuwe uitdaging te zien. Sinds kort ben ik ook begonnen met het geven van cursussen. Tijdens de cursus zul je leren hoe je de perfecte instellingen kunt kiezen voor elke situatie en hoe je de camera kunt gebruiken om prachtige beelden te creëren. 
Creativiteit staat centraal in mijn werk als fotografe, en ik gebruik deze om prachtige beelden te creëren die herinneringen voor altijd vastleggen. Elke dag ben ik bezig met het verbeteren van mijn vaardigheden en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden in de fotografie.
Als je op zoek bent naar een fotografe die met passie en professionele aanpak aan de slag gaat, neem dan gerust contact met me op. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en kijk ernaar uit om samen met jou mooie beelden te creëren.
Back to Top